مقایسه رادیاتور پانلی و پره ای

با توجه به افزایش استفاده از سیستم های گرمایشی جدید از قبیل پکیج ، انتخاب رادیاتور مناسب از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. حال در این مقاله به مقایسه ای میان رادیاتور پانلی و رادیاتور پره ای می پردازیم .
در ابتدا به معرفی انواع رادیاتور میپردازیم . دسته اول رادیاتورها به رادیاتورهای پره ای معروف هستند که جنس این رادیاتورهای عموما از آلومینیوم است.
دسته دوم رادیاتورها که به رادیاتورهای پانلی یا پنلی معروف هستند و این رادیاتورها از فولاد ساخته شده اند.
حال به مقایسه این دو نوع رادیاتور می پردازیم .
رادیاتورهای پره ای که از جنس آلومینیوم هستند مقاومت بسیار بالایی در برابر زنگ زدگی ،خوردگی و رسوب موجود در آب دارند. از آنجا که میزان رسوب در سیستم های موتورخانه مرکزی بسیار بالاست ،بهترین رادیاتورها برای استفاده در این سیستم ها ،رادیاتورهای پره ای آلومینیومی می باشند.اما با توجه به ساختار داخلی مبدل های تمامی پکیج ها که عموما از آلیاژهای مسی تشکیل شده اند در صورت استفاده از رادیاتورهای پره ای مس داخل مبدل با آلومینیوم داخل رادیاتورها تشکیل پدیده پیل الکترولیتی می دهند و حاصل واکنش آن دو ، تولید مداوم گاز هیدروژن داخل رادیاتورها و مدار گرمایش و هوازدگی سیستم و نیز خوردگی پمپ و مبدل خواهد بود.این هواگیری مداوم رادیاتورهای پره ای باعث پایین آوردن عمر مفید پمپ و مبدل خواهد شد. در نتیجه در صورت استفاده از پکیج شوفاژی دیواری رادیاتور پانلی انتخاب بهتری می باشد.
با توجه به تفاوت ماده اولیه استفاده شده در این دو نوع رادیاتور قیمت آنها نیز باهم متفاوت است و این تفاوت قیمت به دلیل پایین تر بودن قیمت فولاد نسبت به آلومینیوم در بازار جهانی است و با توجه به اینکه در یک اندازه مشخص مثلا ۱۰۰ سانت رادیاتورهای پانلی نسبت به رادیاتورهای پره ای از بازده حرارتی بیشتری برخوردار هستند ، قطعا انتخاب رادیاتور پانلی انتخاب مناسب تری می باشد.
لازم به ذکر است در سیستم پکیج های دیواری مدار گرمایشی از نوع مدار بسته بوده و بعد از پر کردن مدار برای بار اول ،اگر در سیستم نشتی وجود نداشته باشد دیگر نیازی به اضافه نمودن آب جدید به مدار نخواهد بود . در نتیجه این عمل وجود رسوب در مدار گرمایشی بسیار کم بوده تا حدی که رادیاتورها حتی بعد از گذشت ۱۰ سال دچار خوردگی نمیشوند . به همین خاطر تمامی تولیدکننده های رادیاتورهای پانلی ۱۰ الی ۱۵ سال گارانتی تعویض بی قید و شرط به محصولشان اضافه می نمایند بنابراین رادیاتورهای پانلی به نسبت رادیاتورهای پره ای علاوه بر داشتن قیمت پایین، سازگاری بیشتری نیز خواهند داشت.
یکی از مزیت های رادیاتور های پره ای تعمیر پذیر بودن آنهاست.رادیاتورهای پره ای در صورتی که یک پره اش سوراخ شود امکان حذف همان پره را دارد اما در رادیاتورهای پانلی این مورد امکان پذیر نیست و باید کل رادیاتور تعویض گردد.
و اما دیگر مزیت رادیاتورهای پانلی این است که این رادیاتورها با رنگ مخصوص (الکترواستاتیک) رنگ آمیزی می شوند و با توجه به کم بودندمای سطح آن نسبت به رادیاتورهای پره ای هوا را کمتر سوزانده و سیاهی کمتری بر روی پرده ها ار خود به جای می گذارند.
در بالا سعی کردیم بدون هیچگونه منفعت طلبی مقایسه ای جامع میان رادیاتورها داشته باشیم تا شما مشتریان عزیز بتوانید بهترین انتخاب را نسبت به سیستم های گرمایشی خود داشته باشید.

مطالب مشابه

مقایسه ای میان کولر گازی و کولر آبی

کولرآبی کولری است که با تبخیر کردن آب باعث سرمایش...

Theme Settings